Daten met een vader

daten-met-een-vader

Daten met een vader

Ik ben momenteel getrouwd met een man die 3 kinderen heeft met een andere vrouw. Het begon allemaal eerst met een date. Ik had hem ontmoet tijdens een feestje. Het was een openbare feestje waar iedereen bij elkaar kon komen om het gewoon gezellig te maken. Af en toe heb je wel van die feestjes her en der. Dit was ook weer eens zo een. Daar heb ik hem ontmoet. Ik vond hem zo leuk. Hij was een goed uitziende man en ik wilde gewoon mijn gokje wagen als ik een man mee uit kan vragen. Hij was eerst verbaasd, omdat er nog nooit eerder een vrouw zelf bij hem kwam om hem mee uit te vragen. Hij heeft natuurlijk ja gezegd.

 

geen-geheimen

Geen geheimen

Ik geloof er sterk in dat wanneer je in een relatie bent je geen geheimen moet hebben voor elkaar. Na 3 keren op een date gegaan te zijn vond ik mijzelf al ready om te praten over geheimen. Ik vond hem echt leuk en wilde dit graag zo behouden dus vertelde ik hem al mijn geheimen. Toen ik klaar was lachte hij, omdat hij vond dat mijn geheimen niets waren in vergelijking met die van hem. Ik werd eerlijk gezegd wel bang toen hij mij dat zei. Hij begon te zeggen hoe leuk hij het vind om met mij te zijn en dat hij graag verder wilt met de relatie. Hij zei dat hij mij iets moet vertellen wat hij al een heel tijdje wilde doen, maar de durf niet had, omdat hij dacht mij kwijt te raken. Ik werd toen wel een beetje boos, want ik vind het oneerlijk dat mensen zo denken. Ik bleef echter kalm en liet hem verder praten. Toen legde hij mij zijn verleden uit en dat hij een ex vrouw heeft en 3 kinderen met haar heeft. Zij hebben de voogdij gesplitst en hij gaat elke weekend op bezoek bij de kinderen. Ik wist voor een moment niet wat ik denken moest. Ik voelde mij belazerd en barste uit in tranen. Hij probeerde mij te troosten en zei plotseling dat hij van me hield. Dat maakte het alleen maar erger, omdat ik ook al zulke gevoelens had voor hem. Ik zat onmiddelijk te denken aan mijn toekomst, hoe het zou zijn om als een stiefmoeder te leven voor 3 kinderen. Hij begon mij toen een gehele plan te vertellen over hoe onze toekomst zou zijn. Het leek alsof hij dwars door mijn gedachten heen kon kijken en mij precies kon vertellen waar ik zoveel twijfels over had. Dat wilde alleen maar zeggen dat hij er ook behoorlijk goed over heeft zitten nadenken. Ik vroeg hem een dag om er goed over na te denken. Hij bracht mij thuis en ik heb de hele avond zitten nadenken erover. Ik heb met mijn moeder gesproken erover en zei zij dat zijn plan er wel goed uitzag. Het was het proberen waard, want de man zelf was wel goed. Ik ben ervoor gegaan.