Daten met Naomi uit Suriname

Ik heet David en ik ben 35 jaar.Ik hou van sporten, reizen en ik kook graag.Ik kom uit een relatie van 10 jaar.Ik heb twee kinderen met mijn ex Hannah.We zijn een jaar uit elkaar.Hannah ontmoette iemand anders en daar ging het mis.Ze had opeens minder tijd voor mij en voor de kinderen.Ze kwam een middag van het werk en liet mij weten dat ze mij zou verlaten.Het was zwaar voor mij vooral,omdat ze de kinderen meenam.Maar ik moest me erin berusten en ik blijf voor mijn kinderen zorgen.Ik had een vrouw nodig om mij bij te staan dus ik ging ernaar opzoek.Ik wilde graag een vrouw in het buitenland.

de internationale dating site

Ik heb een profiel aangemaakt op een van de bekende internationale datingsites.Ik heb dezelfde dag geen bericht ontvangen en ik wilde niet als eerst een bericht sturen dus ik wachtte rustig af.Ik had alle geduld totdat Naomi uit Suriname mij een bericht stuurde.ik was blij met haar bericht.Ze zag er heel leuk uit op de foto.We begonnen te praten.We stelden elkaar netjes voor en hadden eerst algemeen gesprekken,maar naar mate we vaker spraken begonnen we over ander onderwerpen te praten.Ik nam het rustig aan want,ik wilde haar beter leren kennen.Ik was van plan te reizen naar de vrouw die ik tegen zou komen op de datingsite, dus daarom nam ik mijn tijd.Ik wilde geen haastige dingen doen om voor een grote teleurstelling te staan wanneer ik in dat land zou aankomen.Ik was heel erg verliefd op Naomi en ze was ook verliefd op me.Naomi is leerkracht op een middelbare school.Ik heb een jaar en twee maanden via internet contact gehad met Naomi en ben naar Suriname geweest toen ik door had dat we er beiden klaar voor waren.

de aankomst

Naomi zou mij afhalen op de lucht haven in Suriname.Ze kwam laat opdagen dat maakte me zenuwachtig.Ik dacht dat ze mij voor de gek had gehouden.Ze kwam een kwartier later en ik was opgelucht.Ze was ophouden door de file.Ze gaf me een stevige omhelzing en kuste mij op mijn voorhoofd.Wat is ze toch een beeld schone vrouw.Ik mocht bij haar logeren, want ze had haar eigen huis en auto.Ze is een zelfstandige vrouw en dat vind ik prachtig.Ik ben een half jaar in Suriname gebleven.Het ging heel goed de liefde dat ik gemist had.Ze bracht mij uit en ik moch kennis maken met haar familie.Ik ben na die 6 maanden vertrokken.We konden beide onze tranen niet tegen houden.Ze is echt een lieve vrouw.Ik maakte samen met haar alles in orde om te trouwen.In eerste instantie wilden in in Suriname gaan wonen, maar later hebben we het beter bespreken en we hebben dan ervoor gekozen om toch in Nederland te wonen.Dat alles is gelukt en we hebben een prachtige tweeling van 4 jaar.Ze heten Kiara en Emily.We gaan af en toen wel naar Suriname om haar familie en vrienden te zien.Ik voel me gelukkig met mijn vrouw en kinderen.Dit is het beste dat mij overkwam.Ik zou mijn gezin voor geen cent willen inruilen.Dit heeft God echt bepaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *