Een date met een docent

Danitsha is een nichtje van mijn man. Ze  is 21 jaar oud.Ze is vaker bij ons thuis.We kunnen overal alles praten.We  gaan ook vaak samen winkelen.Ze stuurde mij Woensdag een bericht en vroeg of zij moch langs lopen om over wat te praten.Ik had er geen problemen mee.

het gesprek

Ze kwam om 7 uur.Me man was er niet.We gingen eerst wat eten halen en gingen we terug naar huis.Na het eten begon het gesprek.Ze vertelde me met tranen in haar ogen dat ze op oudere mannen valt.Ik schrok even en dacht zo een jonge dame.Ze zei verder dat ze er niet mee weet om te gaan.Ik liet der uit praten.Ik liet haar weten dat het niet echt een probleem is want, liefde is blind en je kan er niks aan doen als je op oudere mannen valt.Het is wat je hart en je gevoelens je zeggen.Ze gaf me gelijk.Ze zei verder dat dat niet alleen het probleem was.Ze is verliefd op haar docent en hij is ook smoorverliefd op haar.Ik schrok maar, ik liet dat natuurlijk niet merken.Haar docent heet Peter en Peter is 33 jaar oud.Ze hebben al drie maanden telefonisch contact.Danitsha is 21jaar oud, dus ze is volwassen.Ze vroeg mij om advies.Ik vroeg haar om een duidelijk en open gesprek met hem te hebben.Ze liet mij weten dat ze dat al gedaan hebben en ze willen er echt voor gaan.Gelukkig zit ze in de afronde fase.Ze  vroeg me om een gesprek met hun beide te hebben.Verder vertelde ze me dat Peter haar al een week om een date vraag en ze weet niet wat te doen.Ze wilt wel ,maar ze is bang dat ze gezien kan worden door andere docenten en studenten.Ik kon dat best wel begrijpen.Ze heeft gelukkig geen enkel  schooljaar les van hem gehad.Ze zagen elkaar gewoon op school.Op een zekere dag spraken ze op school wist Danitsha te vertellen.Hij vroeg direct naar haar nummer en dat gebeurde ook onopvallend. Vanaf toen hadden ze contact. Ze keek ook allang naar hem.Ik gaf beide advies.Ik liet ze ook weten dat dit geen normaal geval is,maar dat ze geen ijzer met handen kunnen breken.We hebben een uitgebreid gesprek gehad.

acceptatie

Danitsha ging op een date met Peter die docent.Ze hebben samen een hele fijne avond gehad.Ze leven nu gelukkig.Ze hebben geen dag problemen gehad.Natuurlijk zullen er wel mensen zijn die achteraf zullen praten,maar wat je niet hoor moet je niet boeien.Danitsha heeft haar studie ook afgemaakt en heeft momenteel een goede baan.Peter is lief voor Danitsha.De ouders van Danitsha hadden in het begin een beetje moeite mee,maar door te praten is het gelukt.De ouders van Peter hadden er helemaal geen moeite mee.Ze willen dat hun zoon gelukkig is.Het is werkelijk belangrijk om gelukkig te zijn.Peter en Danitsha wonen samen.Ze hebben nog geen kinderen en ze zijn ook nog niet getrouwt,maar ze hebben wel plannen.Ze willen elkaar beter leren kennen.Ze zijn 7 maanden verloofd,dus het zal niet lang duren .Ik ben trots op ze.Ze zijn ook vaak op bezoek.Peter en Danitsha zijn mij heel erg dankbaar.Liefde kent geen leeftijd,maar je mag natuurlijk niet overdrijven.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *