Henk heeft buiten kinderen

henk-heeft-buiten-kinderen

Henk en ik zijn beide rond de veertig jaar. We wonen beide nog bij onze ouders op zo een leeftijd. Gezien we nog geen eigen woning hebben zijn we soms genoodzaakt om onze behoeftes in een pension te bevredigen. Vaak genoeg pakte we een kamer en die bekende 2 uurtjes brachten we samen met elkaar. We werkten er wel naar om snel een eigen plek te hebben want om een kamer bijna elke dag te nemen kost ons echt wel veel geld. We gingen vaak op date. Leerde elkaar kennen. Mijn vriendin heeft me geregeld met Henk. samen hebben we gespaard en hebben onze huis gebouwd.

 

mijn-lieve-henk

Mijn lieve Henk

Henk is een lieve man. Voor onze kinderen zorgt hij goed. Ik hoef zelf niet te werken. Hij is de kost winner in huis hij vindt gewoon dat ik niet hoef te werken. Ik moet gewoon thuis blijven en goed op de kinderen passen en alles in huis moest doen. Ik had geen problemen met zijn opstelling ondanks ik zo goed geschoold was. Ik had echt geen moeite om een huismoeder te zijn. Henk vertoonde geen manier als een uitlopende man. Ik mocht elke dag in zijn telefoon. Om te gamen en alles wat ik wilde kreeg ik op tijd. Ik hoorde wel vaak van een van zijn vrienden dat hij uit liep, maar ik ben iemand als ik iets niet zelf heb gezien geloof ik niet in. Ik ga zelf op onderzoek uit. Ik zoek mijn betrouwbare bronnen zelf op. Want het kan ook zo zijn dat die zelfde vriend leugens komt vertellen alleen dat we uit elkaar moeten gaan. Ik ging op onderzoek uit.

 

henk-heeft-buiten-kinderen-met-mijn-bloed-eigen-zus

Henk heeft buiten kinderen met mijn bloed eigen zus

Mijn zus die heeft twee kinderen. Nooit heeft ze me kennis laten maken met de kinderen hun vader. Altijd wanneer men der vroeg wie is de vader van jou kinderen zei ze altijd ik heb geen vriend dus deze kinderen hebben geen vader maar gewoon een verwekker. Het heeft dus geen zin om de verwekker van de kinderen te kennen. Ik had der wel kennis met Henk laten maken ze wist bliksem goed dat Henk mijn vriend was. Een keertje kwam een vriend van Henk bij me en hij vroeg me als ik weet dat die kinderen van mijn zus van Henk zijn. Ik schrok toen hij me die vraag stelde. Ik vroeg dan waarom zo een vraag. Hij zei me ik zie dat je je echt uitsloof voor Henk dus vind ik het jammer dat je nog in het donker schuilt. Je zus is een slechte vrouw. Zoveel jaren date ze met je vriend zonder dat je het weet. De volgende dag vroeg ik Henk als dit alles waar was. Ik moet niet jonken hor. Hij heeft me vanaf het begin tot het einde verteld. Hij heeft me alles alles en nogmaals alles verteld. Hoe me zus hem elke dag opbelde en hem zei om me te laten en om haar te nemen. Ze hebben samen 2 leuke kinderen. Ze was dood jaloers op me. Ik had het eigenlijk moeten weten want ze deed echt raar met me. En me zus en ik kregen vaak ruzie om de gekste dingen.